Contact met een overledene

We hebben haast allemaal wel een dierbare die we verloren hebben. En natuurlijk is dat bijzonder pijnlijk. Dat geldt voor iedereen. We houden ons vast aan bepaalde goede herinneringen en tradities om die persoon altijd dichtbij ons te houden. En in veel gevallen kunnen we er op een bepaalde manier vrede mee hebben, mee leren leven. Echter is dit niet altijd het geval. Soms is iemand ons zo abrupt ontnomen dat we geen afscheid hebben kunnen nemen of nog iets hadden kunnen zegen of vragen.

Gelukkig is er via een medium een kans om met hen in contact te komen. Het medium zal proberen in contact te treden met degen die is overleden. Dan is het mogelijk om via het medium een boodschap door te geven, iets te vragen en ga zo maar door. Niet dat we de persoon hiermee terug kunnen halen, maar het kan toch een bepaalde afsluiting geven. Het is een bijzondere manier om met een overledene in contact te komen. De ziel of energie is nog blijven bestaan en die zal ook altijd blijven bestaan, zo wordt beweerd. En dat is natuurlijk een uitermate fijne gedachte.

Soms is het echter zo dat er een geheel ander persoon door zal komen als het medium zijn werk aan het doen is. Dan kan het zomaar die ene vriend, vriendin, oma of opa en ga zo maar door zijn. Dat zou je dan niet aan zien komen en het kan als een verrassing bij je binnenkomen. Maar het kan ook een schokkend effect teweeg brengen, vooral omdat je het niet aan had zien komen. Wees gewoon open en stel jezelf in staat om met hen in contact te treden. Het medium zal je daar heel goed bij helpen.

Meestal is het zo dat deze persoon je graag nog iets wil vertellen. Soms willen ze je gewoon nog even groeten, want dat is ook goed mogelijk. Er kan je niets gebeuren, dus daar hoef jij je zeker ook niet druk om te maken. De boodschap zal zo duidelijk mogelijk worden overgebracht. Het medium krijgt vaak beelden door, die hij of zij heel goed heeft weten te leren vertalen. Dat komt door de ervaring die het medium heeft. En in andere gevallen zijn het gewoon letterlijk de woorden die worden gezien of gehoord. Al met al is het een heel bijzonder iets. Het wordt zelfs beweerd dat de stemmen die je soms hoort als er niemand is, stemmen van overledenen zijn die je nog even wat vertellen.

Het is een mooi iets dat, wanneer je het mee hebt gemaakt, altijd bij je zal blijven. Een unieke manier om een laatste contact te kunnen leggen. Wees er wel op voorbereid dat er ook helemaal niets kan gebeuren. Misschien is de persoon al naar de overkant gegaan of lukt het contact maken gewoonweg even niet. Dat wil niet zeggen dat ze niet bij je willen zijn, maar soms komen dat soort dingen voor. Helaas is teleurstelling er ook een erg groot onderdeel van.

Als er interesse bestaat zal je ook bij Praktijk Angeleyes  naar hulp een tips vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *